Πως θα μας βρείτε

ALLHOME ΡΟΔΑΣ

Γαρδέλη 1 & Κοιμήσεως Θεοτόκου 2  (100μ από την Λ. Κηφισίας)

151 24 Μαρούσι

T: 210 806 4030, 210 802 2709

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Δωρεάν πάρκινγκ στο ιδιωτικό πάρκινγκ που βρίσκεται 50 μέτρα από την επιχείρηση, επί της οδού Γαρδέλη 5


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ


Α) Αττική οδός
Εφόσον χρησιμοποιήσετε την Αττική οδό, θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά. Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι. Προχωράτε τον κεντρικό δρόμο ευθεία & στα 400 μέτρα περίπου στο δεξί σας μετά την τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται η επιχείρηση μας.

Β) Κηφισίας

  • Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι. Προχωράτε τον κεντρικό δρόμο ευθεία & στα 400 μέτρα περίπου ο δρόμος κάνει μια στροφή αριστερά, στο δεξί σας χέρι δίπλα στην τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται η επιχείρηση μας.
  • Κατεβαίνοντας την Κηφισίας μετά τον ΓΕΡΜΑΝΟ στα 50μ στρίβεται δεξιά στην οδό Γαρδέλη και στα 100 μέτρα συναντάτε δεξιά σας το Parking της επιχείρησης.


Γ) Μέσω της Αθηνών - Κορίνθου
Μετά τα διόδια της Ελευσίνας, μένετε στις 2 αριστερές λωρίδες και μπαίνετε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση το Μαρκόπουλο. Κάθε έξοδος της Αττικής Οδού είναι αριθμημένη. Θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά. Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβετε διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι. Προχωράτε τον κεντρικό δρόμο ευθεία & στα 400 μέτρα περίπου ο δρόμος κάνει μια στροφή αριστερά, στο δεξί σας χέρι μετά την τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται η επιχείρηση μας.

Δ) Μέσω Αθηνών - Λαμίας
Μετά την διασταύρωση της Μεταμόρφωσης, ακολουθείτε τις πινακίδες και μπαίνετε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση το Μαρκόπουλο. Κάθε έξοδος της Αττικής Οδού είναι αριθμημένη. Θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 11 (ΟΤΕ) και να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς Κηφισιά. Ανεβαίνοντας την Κηφισίας στο δεύτερο φανάρι που θα συναντήσετε στρίβεται διαγώνια αριστερά πρός Μαρούσι. Προχωράτε τον κεντρικό δρόμο ευθεία & στα 400 μέτρα περίπου ο δρόμος κάνει μια στροφή αριστερά, στο δεξί σας μετά την τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται η επιχείρηση μας.

ΜΕΣΩ ΗΣΑΠ
Κατεβαίνετε στον σταθμό Αμαρουσίου. Αναζητάτε την ALPHA BANK στην πλατεία Κασταλίας η οποία βρίσκεται 300 μέτρα από τον σταθμό. Αμέσως μετά την ALPHA BANK στα 150 μέτρα δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς συναντάτε την επιχείρηση μας.