Φωτοταπετσαρίες – Εκτύπωση σε ταπετσαρία

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΤΟΙΧΟΥ (ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ)

Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε και τη δική σας φωτογραφική ταπετσαρία με το δικό σας σχέδιο. Η φωτογραφικές ταπετσαρίες αποτελούνται από κομμάτια τα οποία συναρμολογούνται στον τοίχο & σε συνδυασμό με τις μπορντούρες ταπετσαρίας & τα αυτοκόλλητα στίκερς δημιουργούν μια όμορφη & χαρούμενη εικόνα.

Επιλέξτε την φωτογραφία που επιθυμείται, το θέμα αλλά και το δημιουργικό που έχετε εσείς φτιάξει και ελάτε να το τυπώσουμε στο μέγεθος που επιθυμείται.

Το μεγάλο θετικό που έχει η φωτοταπετσαρία είναι ότι είναι αυτοκόλλητο υλικό. Ξεχάστε γλουτολίνες και κόλλες και δύσκολες διαδικασίες. Ακόμα και κάποιος που δεν έχει ξανατοποθετήσει κάτι είναι πολύ εύκολο να το πετύχει με την αυτοκόλλητη ταπετσαρία με την πρώτη εφαρμογή.

Φωτοταπετσαρίες τοίχου – Πόστερ

Ένας εναλλακτικός τρόπος επένδυσης και διακόσμησης των τοίχων, σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων είναι τα πόστερ ή διαφορετικά οι φωτοταπετσαρίες τοίχου.

Μπορείτε να διακοσμήσετε τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο με μοντέρνα και πρωτότυπα σχέδια. Οι Φωτοταπετσαρίες - πόστερ τοίχου είναι ανεξίτηλες και δεν επηρεάζονται από το ηλιακό φως.

Χαλαρώστε και ταξιδέψτε στη φύση, στον καταρράκτη, στην παραλία, στο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα κι όλα αυτά από τον άνετο χώρο σας! Η άριστη εκτύπωση και η υψηλή ανάλυση των σχεδίων, σίγουρα θα ξεσηκώσουν τις αισθήσεις σας!

stencil 

Μπορντούρες ταπετσαρίας (stencils)

Οι διακοσμητικές μπορντούρες είναι παρεμβάσεις που ολοκληρώνουν την κομψότητα του δωματίου.

Σχέδια εμπνευσμένα από το προσωπικό σας χώρο, δημιουργούνται για να διακοσμήσουν τοίχους και οροφές, και συχνότατα παιδικά δωμάτια και μπάνια.

Τα διακοσμητικά μοτίβα που υπάρχουν σε μπορντούρες ταπετσαρίας τα συναντάμε σε συνδυασμό με ταπετσαρίες τοίχου, υφάσματα & κουρτίνες.

Οπότε μας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσουμε αρμονικά διαφορετικά υλικά τα οποία όμως δένουν μεταξύ τους & δημιουργούν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.


Η σωστή τοποθέτηση τις ταπετσαρίας τοίχου είναι το Α και το Ω ώστε έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα! Επομένως μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην επιλογή του μάστορα που θα τοποθετήσει τις ταπετσαρίες.

Η επιχείρηση μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας,διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης ταπετσαριών τοίχου το οποίο αναλαμβάνει την:

  • Επιμέτρηση
  • Προεργασία της επιφάνειας (όπου είναι απαραίτητο)
  • Αποκόλληση παλαιάς ταπετσαρίας
  • Τοποθέτηση σε τοίχους και οροφές
  • Τοποθέτηση σε ξύλινες επιφάνειες και σε ντουλάπες

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA