Στίκερς (αυτοκόλλητα τοίχου)

Φανταστείτε μια διακόσμηση προσαρμοσμένη στη δική σας αισθητική. Με μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που αντανακλά την προσωπικότητά σας. Εμπνευστείτε και γίνετε εσείς ο διακοσμητής του σπιτιού σας!!!

Τα αυτοκόλλητα είναι μια διασκεδαστική, εύκολη και αφαιρούμενη λύση διακόσμησης, είτε πρόκειται για αυτοκόλλητα τοίχου για το μωρό / νηπιαγωγείο, αυτοκόλλητα τοίχου για μεγάλους ή αυτοκόλλητα τοίχου για τα παιδιά.

Το ALLHOME τα έχει όλα!

Μπορείτε εύκολα μόνοι σας να τα προσαρμόσετε σε λείες επιφάνειες και να τα αφαιρέσετε χωρίς υπολείμματα. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, για να κάνετε τις δικές σας συνθέσεις!

Τα  αυτοκόλλητα τοίχου κερδίζουν γρήγορα τη δημοτικότητα, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν πόσο εύκολα και ανέξοδα γραφικά τοίχου μπορούν να μετατρέψουν ένα δωμάτιο ή το γραφείο.

Το ALLHOME προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα σχέδια σε αυτοκόλλητα τοίχου(stickers), από τις βιομηχανίες των κορυφαίων σχεδιαστών, συμπεριλαμβανομένων των Blik Wall γραφικών, WallCandy, Wee Πινακοθήκη , Boodalee κτλ.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ALLHOME

Η εταιρία μας βρίσκεται πάντα  δίπλα σας για ότι χρειαστείτε και σας προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

Η σωστή τοποθέτηση στα αυτοκόλλητα τοίχου (stickers) και στις τις ταπετσαρίας τοίχου είναι το  Α και το Ω ώστε να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα! Επομένως μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην επιλογή του μάστορα που θα κάνει την τοποθέτηση στον χώρο σας.

Η επιχείρηση μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης ταπετσαριών τοίχου και stickes το οποίο αναλαμβάνει την:

  • Επιμέτρηση
  • Προεργασία της επιφάνειας (όπου είναι απαραίτητο)
  • Αποκόλληση παλαιάς ταπετσαρίας
  • Τοποθέτηση σε τοίχους και οροφές
  • Τοποθέτηση σε ξύλινες επιφάνειες και σε ντουλάπες

Tags allhome Μαρούσι,  Στίκερς Μαρούσι, αυτοκόλλητα τοίχου μαρούσι, Παιδικό δωμάτιο Στικερς Μαρουσι, αυτοκόλλητα τοίχου Μαρούσι, αυτοκόλλητα τοίχου τοποθέτηση, στικερσ για τους τοίχους, αυτοκόλλητα για το σπίτι Μαρούσι, ταπετσαρίες τοίχου Μαρούσι, αυτοκόλλητα Μαρούσι, παιδικά stickers

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA