Λίστα Γάμου

Λίστα Γάμου ALLHOME....... τα πάντα για το σπίτι μας!

Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες και επιλογές στις κουρτίνες,στα υφάσματα,στις μοκέτες, στα χαλιά, στα είδη σκίασης που δεν ξέρεις από πιο χώρο του σπιτιού να αρχίσεις και με πιο παράθυρο να ασχοληθείς. Όλη αυτή η δύσκολη διαδικασία προκαλεί σύγχυση και συχνά εγκαταλείπουμε την προσπάθεια πριν ακόμα ξεκινήσουμε ή κάνουμε λάθος επιλογές στα χρώματα και στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε στο νέο μας σπίτι.

Το allhome είναι το κατάλληλο μέρος για να αρχίσετε να μαθαίνετε για τις κουρτίνες, τα υφάσματα, τα πάνελ, τα χαλιά τα κουρτινόξυλα κα. Είτε πρόκειται για τη σύγχρονη διακόσμηση, είτε πρόκειται για θεματική ή παραδοσιακή διακόσμηση, έχουμε παραδείγματα και φωτογραφίες των περισσότερων χώρων για να σας δώσουμε ιδέες και για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές στην εσωτερική διακόσμηση του νέου σας σπιτιού.

Η επιχείρηση Β.ΡΟΔΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση του εκάστοτε είδους από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Τα εγγυημένα μας προϊόντα, μέσω της ποιότητας και της αντοχής τους καθώς επίσης και η παρουσία της επιχείρησης μας και μετά την πώληση τους (τροποποιήσεις, after sales service κ.ά) έχουν δικαίως κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

 

Ανοίγοντας Λίστα Γάμου στo ALLHOME  έχουμε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια ώστε να γίνονται όλα πιο εύκολα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ:
Διαλέγετε ποια προϊόντα σας αρέσουν συγκεκριμένα και οι καλεσμένοι σας αγοράζουν για εσάς μόνο αυτά που έχετε διαλέξει.

CHECK ΔΩΡΟΥ:
Για την διευκόλυνση των καλεσμένων σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ:
Όλα τα δώρα μαζεύονται στο μαγαζί που έχει ανοιχτεί η Λίστα Γάμου και σας τα στέλνουμε όλα μαζί στον χώρο σας.

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:
Έχουμε άτοκες δόσεις για να διευκολύνουμε τους καλεσμένους σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ:
Εγγυόμαστε για την καλή ποιότητα των προϊόντων & υπηρεσιών μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ :
Οικονομικές προτάσεις για το σπίτι με πολλές προσφορές για όλα τα γούστα σε όλα μας τα είδη!

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ALLHOME

Για κάθε λίστα γάμου έως 2500€  σας κάνουμε δώρο το 20% του συνολικού ποσού για επιπλέον αγορές ή ένα ονειρικό 3ήμερο σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα!!

Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

Αγάπη, ευτυχία λάμψη, ότι πιο ξεχωριστό που θα το θυμάστε για πάντα! Μια καινούργια σελίδα ανοίγει στη ζωή σας με ένα νέο ζεστό σπίτι με δώρα από την λίστα γάμου ALLHOME.


Tags λίστα γάμου Μαρούσι, λίστα γάμου είδη σπιτιού, λίστα γάμου κουρτίνες, λίστα γάμου λευκά είδη ,λίστα γάμου με προσφορές, λίστα γάμου Β.προάστεια, λίστα γάμου για όλο το σπίτι, λίστα γάμου με είδη διακόσμησης,εσωτερική διακόσμηση , οικονομικές προτάσεις, λίστα γάμου στο μαρούσι, λιστα γαμου για την διακόσμηση, λιστα γάμου χαλιά, δωρα γαμου, δωρα γάμου μαρούσι, εκπτπώσεις μαρούσι, προσφορές μαρούσι

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA