Αντηλιακές Μεμβράνες 3M

 

Μείωσε έως  και 78% την θερμοκρασία του σπιτίου σου,  προσθέντας αντηλιακές μεμβράνες στα παραθυρά του!

Τοποθετούνται άμεσα και χωρίς να δημιουργήσουν καμία αναστάτωση στο σπίτι μιας και δεν χρειάζεται να κάνουν κανενός είδους μερεμέτια για να τοποθετηθούν.

Οι αντηλιακές μεμβράνες παρέχουν την δυνατότητα σκίασης του χώρου μας κι απόλυτης προστασίας από τις βλαβερές UV ακτίνες του ήλιου, ακόμη και χωρίς κανένα σύστημα εσωτερικής ή εξωτερικής σκίασης.

Διατίθενται σε μεγάλη γκάμα με διαφορετικές ιδιότητες και στόχος της εφαρμογής τους είναι ο περιορισμός της ακτινοβολίας και των αντανακλάσεων, η προστασία των επίπλων και των αντικειμένων μας και -κυρίως- η αύξηση της άνεσής μας στον χώρο κι ο περιορισμός του ενεργειακού κόστους, χωρίς να μας στερούν την δυνατότητα ανεμπόδιστης θέας από τα παράθυρά μας.

Με την χρήση αντηλιακών μεμβρανών της επιτυγχάνεται ως και 78% μείωση της θερμοκρασίας που προέρχεται από τον ήλιο, ως και 99% φραγή της υπεριώδους ακτινοβολίας και ομοιόμορφη διάχυση του φιλτραρισμένου φωτός στο εσωτερικό.

 • 3M Prestige Series

  3M Prestige Series

 • 3M Prestige 20 Ext

  3M Prestige 20 Ext

 • 3M Films

  3M Films

  Μεμβράνες ασφαλείας

  Ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο από διαρρήξεις, ζημιές από πυροβολισμούς και βανδαλισμούς καθώς και εκτοξευόμενα θραύσματα γυαλιών.

  Οι μεμβράνες μας λειτουργούν ως "ασπίδα προστασίας" του χώρου σας, ενώ τοποθετούνται εύκολα στους υαλοπίνακες κτιρίων και σε δημόσια μεταφορικά μέσα.

  Οι μεμβράνες ασφαλείας της 3Μ είναι σχεδιασμένες για να κάνουν το τζάμι ανθεκτικό στο σπάσιμο, συγκρατώντας με ασφάλεια τα κομμάτια στην περίπτωση που αυτό σπάσει.

  Σε σύγκριση με τις αντηλιακές μεμβράνες της 3Μ, οι μεμβράνες προστασίας είναι κατασκευασμένες από συμπαγή πολυεστέρα και μία ακόμα πιο συμπαγή, ανθεκτική κόλλα.

  • 3M Clear Safety Film

   3M Clear Safety Film

  • 3M Safety Film

   3M Safety Film

    

    

   Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA