Οικολογικά Προϊόντα

Οικολογική συνείδηση για ένα καλύτερο μέλλον από το allhome

Προσπαθούμε πάντα να επιλέγουμε προϊόντα τα οποία κατά την παραγωγή τους καταναλώνουν περιορισμένους πόρους και εκπέμπουν λιγότερους ρύπους προς το περιβάλλον, με ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, πάντα φιλικά προς το χρήστη. Σαν εταιρία, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην περιβαλλοντολογική και οικολογική μας ευαισθητοποίηση κατά την διαδικασία επιλογής προϊόντων, τα οποία προσφέρουμε στην ελληνική αγορά.

  • Τα προϊόντα που επιλέγουμε κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά, όσο περισσότερο αυτό είναι εφικτό.
  • Για την παραγωγή των προϊόντων μας απαιτείται όλο και λιγότερη κατανάλωση νερού, ενέργειας, με μικρότερες ποσότητες εκπομπών και ρύπων.
  • Τα προϊόντα μας παρέχουν στον χρήστη ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας, μάθησης, παιχνιδιού και καθημερινής ενασχόλησης. Τα υλικά των δαπέδων μας ελέγχονται συνεχώς για την συμβολή τους στην ποιότητα του αέρα μέσα στο χώρο. Η επεξεργασία της επιφάνειας τους βοηθάει στο να διασωθούν πόροι, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη συντήρησης με νερό, καθαριστικά και ενέργεια.
  • Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν, όπου αυτό είναι δυνατό, όλο και περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά κατά την διαδικασία παραγωγής τους.

 Οικολογικά συστήματα εσωτερικής σκίασης

Η επιχείρηση μας διαθέτει μια οικολογική πρόταση σκίασης για καθιστικά-σαλόνια-εξοχικά & νησιώτικα σπίτια.Με φυσικά υλικά όπως Bamboo, Paper και Jute.

Τα Paper & Jute μπορείτε να τα χαρείτε σε μορφή roller, panel και στόρια.

Επίσης η allhome  διαθέτει καταπληκτικές δημιουργίες με bamboo σε μορφή roller με πανέμορφη πλέξη και διακριτικό design μπορούν να διακοσμήσουν όμορφα των  προσωπικό σας χώρο.

Οικολογικά υφάσματα

Εξαιρετική συλλογή οικολογικών υφασμάτων από βιολογικό βαμβάκι.

Οικολογικές Ταπετσαρίες

Η εταιρία μας διαθέτει ταπετσαρίες που στη σύστασή τους περιέχουν διάφορα φυσικά υλικά, δίνοντας ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο χώρο που διακοσμούν. Συνήθως αποτελούνται από μπαμπού ή ψάθα, ενώ στα φυσικά υλικά ανήκει και το ανεπεξέργαστο χαρτί, που θυμίζει ριζόχαρτο και ταιριάζει περισσότερο σε σπίτια & σε επαγγελματικούς χώρους με πρωτοποριακό ύφος. Επίσης διαθέτουμε ιδιαίτερες, πολυτελείς ταπετσαρίες από μετάξι, βελούδο, δέρμα, ακόμα και πούπουλο!

Οικολογικά χαλιά & Μοκέτες  (sisal,Μάλλινες,Κάνναβης,Γιούτα,Βαμβακερά)

Όταν τα φυσικά υλικά είναι για σας προτεραιότητα τότε οι οικολογικές μοκέτες sizal και οι μοκέτες από κοκοφοίνικα ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Πιο συγκεκριμένα οι μοκέτες SISAL κατασκευάζονται από επιλεγμένες ίνες μαλακών δέντρων και προσφέρουν στον χώρο που θα τοποθετηθούν μια σπάνια αισθητική, ισορροπία και λιτότητα. Η διαχρονική κομψότητα είναι το ζητούμενο και δημιουργείτε μέσα από τις διαφορετικές ποιότητες υφάνσεων και από γήινες ανοικτές ή σκούρες αποχρώσεις.

Είναι ιδανικές για εξοχικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους καθώς δημιουργούν μια εξωτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σας.

Οι οικολογικές μοκέτες είναι 100% υποαλλεργικές και αντιστατικές.

 

Οικολογικά δάπεδα (Organic flooring)

Οταν η φύση δημιουργεί...

Οικολογικό δάπεδο κατασκευασμένο με φυσικά υλικά χωρίς PVC, Χλώριο & Διαλύτες. Η ιδανική λύση για αυτούς που επιθυμούν ένα ομορφο δάπεδο εξαιρετικά ανθεκτικό με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αριστη επιλογή για τους μικρούς μας φίλους.

Ένα πραγματικό οικολογικό προϊόν με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές!

Laminate δάπεδα - Ξύλινα δάπεδα - AVATARA

Η ALLHOME ενδιαφέρεται για το περιβάλλον. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι. Αγοράζοντας δάπεδο laminate αγοράζετε 100% οικολογικά επιλεγμένο προϊόν. Όλες οι εισερχόμενες πρώτες ύλες έχουν ελεγχθεί προσεκτικά για την επίδρασή τους στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, το ξύλο που χρησιμοποιείται για το στρώμα μιας επιφανείας προέρχεται μόνο από ελεγμένα ή οικολογικά πιστοποιημένα δάση. Για μεσαίο στρώμα, χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο ξύλο που προέρχεται από φυτείες. Επιπλέον, η κόλλα και το λούστρο μας πληρούν τους πιο αυστηρούς διεθνείς κανόνες εκπομπών. Η εταιρία μας φέρνει τη φύση στο σαλόνι σας. Απολαύστε τη – με σεβασμό και χωρίς ανησυχία.

Όλα τα δάπεδα παρκέ της εταιρία μας φέρουν τη σήμανση CE και συνεπώς είναι συμβατά με τις βασικές απαιτήσεις όσον αφορά τις απαιτήσεις υγιεινής, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας. Ζητήσαμε από αναγνωρισμένα εργαστήρια να ελέγξουν τα δάπεδά μας και ανταποκρίνονται σε μεγάλο μέρος σε όλες τις ελάχιστες απαιτήσεις. Επιπλέον, οι εκπομπές φορμαλδεΰδης του τελικού προϊόντος είναι σε μεγάλο μέρος συμβατές με τις E1.

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA