Συστήματα σκίασης

Εξωτερικές Ρολοκουρτίνες

Εξωτερικά Πτερύγια Σκίασης

Ρόλερ Σκίασης

Roman - Ρόμαν Κουρτίνες

Περσίδες Πλισέ

Εξωτερικές Περσίδες Σκίασης

Σκίαση Αιθρίων - Οροφών

Στόρια - Οριζόντιες Περσίδες

Κάθετες Περσίδες Σκίασης

Κουρτίνες Πάνελ (Panel)

Στόρια STORIA (Blinds, Venetian,Persides, Roler, Vertical, Plisse, Panel, Bamboo,Rido)

Τα συστήματα σκίασης δεν καλύπτουν πλέον μόνο την ανάγκη ελέγχου του φωτός, είναι προϊόντα τα οποία επίσης εξοικονομούν ηλιακή ενέργεια και συμβάλουν στο χαμηλότερο κόστος θέρμανσης και ψύξης του χώρου. Ιδανικά για χρήση σε κτίρια βιοκλιματικών προδιαγραφών. Ο βιοκλιματικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των κτηρίων προυποθέτει την χρήση παθητικών τεχνολογιών όπως είναι τα συστήματα σκίασης. Εμπεριστατωμένες μελέτες απέδειξαν ότι η θερμοκρασία των δομημένων χώρων μπορεί να μειωθεί από 5- 15C με την εφαρμογή συστημάτων σκίασης.

Η βέλτιστη αξιοποίηση του ηλιακού φωτός, φαινόμενο το οποίο ιδιαίτερα στον ελλαδικό χώρο παρουσιάζει αυξημένη χρονική διάρκεια αλλά και ένταση αναδεικνύεται σε σημαντική προυπόθεση για την ευχάριστη διαβίωση των χρηστών σε έναν κλειστό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, ελέγχοντας επαρκώς τις συνθήκες φυσικού φωτισμού από το εξωτερικό περιβάλλον ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, επιτυγχάνουμε την εξοικονόμηση της απαιτούμενης για τον δροσισμό ή τη θέρμανση του χώρου, ενέργειας, αποφυγή θάμπωσης των χρηστών λόγω έντονης ακτινοβολίας και επιπλέον περιορισμό της υπερθέρμανσης του χώρου.

  • Αυτοματισμοί - ηλεκτροκίνηση

somfy expert

Η ALLHOME ΡΟΔΑΣ έχει πιστοποιηθεί από την Somfy Hellas ως SOMFY EXPERT 

Δεν χρειάζεστε πια να σηκώνεστε από την πολυθρόνα σας για να κινείτε τα ρόλερ σκίασης της κατοικία σας. Απολαύστε την άνεση του ελέγχου από απόσταση χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήρια.

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία στον κλάδο των μοτέρ σκίασης Somfy,η εταιρία μας παρέχει δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και μεγάλη ποικιλία αυτοματισμών στα ρόλερ σκίασης.

Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες φωτός και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα ομαδοποίησης κι ελέγχου των συστημάτων σκίασης μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Τα ηλεκτρικά ρόλερ σκίασης και οι αυτοματισμοί είναι διαθέσιμοι για δειγματισμό στην έκθεση μας.

Το μέλλον είναι εδώ!

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA