Συστήματα σκίασης

Στόρια STORIA (Blinds, Venetian,Persides, Roler, Vertical, Plisse, Panel, Bamboo,Rido)

Τα συστήματα σκίασης δεν καλύπτουν πλέον μόνο την ανάγκη ελέγχου του φωτός, είναι προϊόντα τα οποία επίσης εξοικονομούν ηλιακή ενέργεια και συμβάλουν στο χαμηλότερο κόστος θέρμανσης και ψύξης του χώρου. Ιδανικά για χρήση σε κτίρια βιοκλιματικών προδιαγραφών. Ο βιοκλιματικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των κτηρίων προυποθέτει την χρήση παθητικών τεχνολογιών όπως είναι τα συστήματα σκίασης. Εμπεριστατωμένες μελέτες απέδειξαν ότι η θερμοκρασία των δομημένων χώρων μπορεί να μειωθεί από 5- 15C με την εφαρμογή συστημάτων σκίασης.

Η βέλτιστη αξιοποίηση του ηλιακού φωτός, φαινόμενο το οποίο ιδιαίτερα στον ελλαδικό χώρο παρουσιάζει αυξημένη χρονική διάρκεια αλλά και ένταση αναδεικνύεται σε σημαντική προυπόθεση για την ευχάριστη διαβίωση των χρηστών σε έναν κλειστό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, ελέγχοντας επαρκώς τις συνθήκες φυσικού φωτισμού από το εξωτερικό περιβάλλον ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, επιτυγχάνουμε την εξοικονόμηση της απαιτούμενης για τον δροσισμό ή τη θέρμανση του χώρου, ενέργειας, αποφυγή θάμπωσης των χρηστών λόγω έντονης ακτινοβολίας και επιπλέον περιορισμό της υπερθέρμανσης του χώρου.

 


  • Αυτοματισμοί - ηλεκτροκίνηση

somfy

Η ALLHOME ΡΟΔΑΣ έχει πιστοποιηθεί από την somfy hellas ως SOMFY EXPERT

Με εξειδίκευση στην τοποθέτηση και τις εφαρμογές των προιόντων somfy είμαστε σε θέση να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για την κάθε εφαρμογή καθώς και να παρέχουμε το ανάλογο επίπεδο υπηρεσιών. Ως μέλος του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών Somfy Expert προσφέρουμε διάγνωση,συμβουλή,κοστολόγηση,τοποθέτηση και εγγύηση για κάθε σας ανάγκη.

Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες ηλίου και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού, καθώς επίσης ομαδοποίηση των συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

Τα συστήματα ηλεκτροκίνησης των συστημάτων σκίασης είναι διαθέσιμα για δειγματισμό στην έκθεση μας.


  • Επιμέτρηση - Δειγματισμός - Εγκατάσταση

Εξειδικευμένος τεχνικός επισκέπτεται τον χώρο σας για την επιμέτρηση, τον δειγματισμό αλλά και την εγκατάσταση.

***Για τους πελάτες που βρίσκονται εκτός αττικής ή δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης αποστέλλουμε τα δειγματολόγια χωρίς επιπλέον χρέωση με courier!

  • After sale service

Ολοι οι μηχανισμοί μας υποστηρίζονται με ανταλλακτικά και με service στον χώρο του πελάτη.

1Roler Dipla1
1Roler Dipla10
1Roler Dipla11
1Roler Dipla2
1Roler Dipla3
1Roler Dipla4
1Roler Dipla5
1Roler Dipla6
1Roler Dipla7
1Roler Dipla8
1Roler Dipla9
2Roler Ektyposeis1
2Roler Ektyposeis10
2Roler Ektyposeis11
2Roler Ektyposeis12
2Roler Ektyposeis2
2Roler Ektyposeis3
2Roler Ektyposeis4
2Roler Ektyposeis5
2Roler Ektyposeis6
2Roler Ektyposeis7
2Roler Ektyposeis8
2Roler Ektyposeis9
3Roler Emprime1
3Roler Emprime2
3Roler Emprime3
3Roler Emprime4
3Roler Emprime5
3Roler Emprime6
3Roler Emprime7
3Roler Emprime8
4Roler Screen1
4Roler Screen2
4Roler Screen3
4Roler Screen4
4Roler Screen5
4Roler Screen6
4Roler Screen7
4Roler Screen8
5kathetes Persides1
5kathetes Persides2
5kathetes Persides3
5kathetes Persides4
5kathetes Persides5
5kathetes Persides6
5kathetes Persides7
5kathetes Persides8
5kathetes Persides9
6panel Skiasis1
6panel Skiasis10
6panel Skiasis2
6panel Skiasis3
6panel Skiasis4
6panel Skiasis5
6panel Skiasis6
6panel Skiasis7
6panel Skiasis8
6panel Skiasis9


Tags ΣΤΟΡΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ, στορια μαρουσι,στόρια αθήνα, είδη σκίασης, συστήματα σκίασης μαρούσι, συστήματα σκίασης, συστήματα σκίασης Αθήνα εφαρμογές σκίασης Μαρούσι, υλικά σκίασης Μαρούσι, προιόντα σκίασης Μαρούσι, ειδη σκιασησ μαρουσι - περσιδεσ - στορια - εκπτώσεις στόρια - προσφορές σε είδη σκίασης - εκπτώσεις μαρουσι - εξωτερική σκίαση μαρουσι - εσωτερική σκίαση Μαρούσι,είδη σκίασης Προσφορές Μαρούσι,Είδη σκίασης Αθήνα, Περσίδες Μαρούσι, Στόρια Μαρούσι, Περσίδες Αθήνα, Στόρια Αθήνα, Συστήματα Σκίασης Αίθριων, Τέντες, Πέργκολες,Συστήματα Χειροκίνησης, Ηλεκτροκίνησης & Αυτοματισμού, Ανοξείδωτα μεταλλικά πλέγμα, Αθήνα, Μαρούσι, περσίδες σκίασης, περσιδεσ σκιασησ μαρούσι, somfy μαρούσι

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA