Συστήματα σκίασης

Στόρια STORIA (Blinds, Venetian,Persides, Roler, Vertical, Plisse, Panel, Bamboo,Rido)

Τα συστήματα σκίασης δεν καλύπτουν πλέον μόνο την ανάγκη ελέγχου του φωτός, είναι προϊόντα τα οποία επίσης εξοικονομούν ηλιακή ενέργεια και συμβάλουν στο χαμηλότερο κόστος θέρμανσης και ψύξης του χώρου. Ιδανικά για χρήση σε κτίρια βιοκλιματικών προδιαγραφών. Ο βιοκλιματικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των κτηρίων προυποθέτει την χρήση παθητικών τεχνολογιών όπως είναι τα συστήματα σκίασης. Εμπεριστατωμένες μελέτες απέδειξαν ότι η θερμοκρασία των δομημένων χώρων μπορεί να μειωθεί από 5- 15C με την εφαρμογή συστημάτων σκίασης.

Η βέλτιστη αξιοποίηση του ηλιακού φωτός, φαινόμενο το οποίο ιδιαίτερα στον ελλαδικό χώρο παρουσιάζει αυξημένη χρονική διάρκεια αλλά και ένταση αναδεικνύεται σε σημαντική προυπόθεση για την ευχάριστη διαβίωση των χρηστών σε έναν κλειστό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, ελέγχοντας επαρκώς τις συνθήκες φυσικού φωτισμού από το εξωτερικό περιβάλλον ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, επιτυγχάνουμε την εξοικονόμηση της απαιτούμενης για τον δροσισμό ή τη θέρμανση του χώρου, ενέργειας, αποφυγή θάμπωσης των χρηστών λόγω έντονης ακτινοβολίας και επιπλέον περιορισμό της υπερθέρμανσης του χώρου.

 


  • Αυτοματισμοί - ηλεκτροκίνηση

somfy

Η ALLHOME ΡΟΔΑΣ έχει πιστοποιηθεί από την somfy hellas ως SOMFY EXPERT

Με εξειδίκευση στην τοποθέτηση και τις εφαρμογές των προιόντων somfy είμαστε σε θέση να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για την κάθε εφαρμογή καθώς και να παρέχουμε το ανάλογο επίπεδο υπηρεσιών. Ως μέλος του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών Somfy Expert προσφέρουμε διάγνωση,συμβουλή,κοστολόγηση,τοποθέτηση και εγγύηση για κάθε σας ανάγκη.

Χρονοδιακόπτες, αισθητήρες ηλίου και πολλές ακόμα λύσεις για τις απαιτήσεις κάθε χώρου με την δυνατότητα προσθήκης πρόσθετου εξοπλισμού, καθώς επίσης ομαδοποίηση των συστημάτων μέσω υπολογιστή και smartphones.

Τα συστήματα ηλεκτροκίνησης των συστημάτων σκίασης είναι διαθέσιμα για δειγματισμό στην έκθεση μας.


  • Επιμέτρηση - Δειγματισμός - Εγκατάσταση

Εξειδικευμένος τεχνικός επισκέπτεται τον χώρο σας για την επιμέτρηση, τον δειγματισμό αλλά και την εγκατάσταση.

***Για τους πελάτες που βρίσκονται εκτός αττικής ή δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης αποστέλλουμε τα δειγματολόγια χωρίς επιπλέον χρέωση με courier!

  • After sale service

Ολοι οι μηχανισμοί μας υποστηρίζονται με ανταλλακτικά και με service στον χώρο του πελάτη.

Optima Shutters (1)
Optima Shutters (10)
Optima Shutters (11)
Optima Shutters (12)
Optima Shutters (13)
Optima Shutters (14)
Optima Shutters (15)
Optima Shutters (16)
Optima Shutters (17)
Optima Shutters (18)
Optima Shutters (2)
Optima Shutters (3)
Optima Shutters (4)
Optima Shutters (5)
Optima Shutters (6)
Optima Shutters (7)
Optima Shutters (8)
Optima Shutters (9)
Optima Shutters


Tags ΣΤΟΡΙΑ ΜΑΡΟΥΣΙ, στορια μαρουσι,στόρια αθήνα, είδη σκίασης, συστήματα σκίασης μαρούσι, συστήματα σκίασης, συστήματα σκίασης Αθήνα εφαρμογές σκίασης Μαρούσι, υλικά σκίασης Μαρούσι, προιόντα σκίασης Μαρούσι, ειδη σκιασησ μαρουσι - περσιδεσ - στορια - εκπτώσεις στόρια - προσφορές σε είδη σκίασης - εκπτώσεις μαρουσι - εξωτερική σκίαση μαρουσι - εσωτερική σκίαση Μαρούσι,είδη σκίασης Προσφορές Μαρούσι,Είδη σκίασης Αθήνα, Περσίδες Μαρούσι, Στόρια Μαρούσι, Περσίδες Αθήνα, Στόρια Αθήνα, Συστήματα Σκίασης Αίθριων, Τέντες, Πέργκολες,Συστήματα Χειροκίνησης, Ηλεκτροκίνησης & Αυτοματισμού, Ανοξείδωτα μεταλλικά πλέγμα, Αθήνα, Μαρούσι, περσίδες σκίασης, περσιδεσ σκιασησ μαρούσι, somfy μαρούσι

Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA