Κουρτίνες ρόμαν (roman)

Οι κουρτίνες ρόμαν (roman) είναι ένας από τους ποιο σύνθετους και ιδιαίτερους τύπους κουρτίνας. Ο μηχανισμός ανύψωσης κουρτινών με αναδίπλωση ονομάζεται διαφορετικά και κουρτίνα ''πακέτο''.

Διαθέτει μηχανισμό που μαζεύει το ύφασμα προς τα πάνω σχηματίζοντας όμορφες πιέτες. Είναι ένα ξεχωριστό στυλ διακόσμησης, εξαρτώμενο απόλυτα από το είδος του υφάσματος και το σχέδιο επιλογής, αλλά κυρίως από την ποιότητα κατασκευής.

Συστήματα σκίασης κουρτίνας ρόμαν και με πλέγμα από ξύλο ή μπαμπού σε φυσικές και τεχνικές αποχρώσεις για ιδιαίτερο φυσικό ύφος στον χώρο. Ο μηχανισμός ρόμαν διατίθεται & με ηλεκτροκίνηση. Ένα ηλεκτρικό ρόμαν οπτικά δεν διαφέρει σε τίποτε από ένα χειροκίνητο, αφού ο μηχανισμός κρύβεται πίσω από το ύφασμα και έχει το ίδιο πάχος με το χειροκίνητο μηχανισμό. Το μυστικό της επιτυχίας μιας κουρτίνας ρόμαν είναι το σωστό σχέδιο και η ποιοτική ραφή που προσφέρει το εργαστήριο ραφής της ALLHOME.

  • Roman οροφής (skylight) Σύστημα ρόμαν που κινείται σε οδηγούς, μπορεί να σκιάσει την  οροφή σας και να διακοσμήσει όμορφα τον χώρο σας. Κινείται οριζόντια με το έδαφος ή υπό κλίση και τοποθετείται όσο ψηλά και αν βρίσκεται το αίθριο σας. Ο Χειρισμός γίνεται χειροκίνητα με σπαστή μανιβέλα ή ηλεκτροκίνητα με σταθερό μπουτόν ή ασύρματα με τηλεκοντρόλ με μοτέρ της Somfy.

Η Somfy είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρίες στον κόσμο σε ότι αφορά τους αυτοματισμούς και την ηλεκτροκίνηση στα συστήματα σκίασης. (Ρόμαν,Ρόλερ Κουρτίνες κτλ

Η Allhome είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της SOMFY (SOMFY EXPERT)


ΡΟΜΑΝ (ROMAN) ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ

NAPOLI1
ROMAN 03
ROMAN 04
Camico Biscuit 2
Camico Biscuit 5
Montana Buffalo 3
Montana Saddle 2
Montana Saddle 3
Nevada Sand 1
Nevada Sand 3
Roman 1
Roman 2
Roman 3
Roman 4
Roman 5
Roman 6
Roman 7
Roman 03 (1)
Roman 04 (1)
Roman 05
Tuscany Linen 2
Tuscany Linen 3
Tuscany Pale Blue 2
Tuscany Pale Blue 3
Tuscany White 1
Tuscany White 2

 


Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA