fbpx

Εξωτερικά πτερύγια σκίασης

pterigia-eksoteriki-skiasi

Εξωτερικές πτερύγια ξύλου (σταθερές περσίδες μόνο με δυνατότητα περιστροφής)

Οι ξύλινες ρυθμιζόμενες – προσανατολιζόμενες εξωτερικές περσίδες είναι ένα προϊόν κορυφαίας αισθητικής και υψηλών απαιτήσεων, που εγγυάται συγχρόνως ιδανικές συνθήκες σκίασης και φυσικού φωτισμού. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους προσαρμόζεται άνετα σε όλες τις όψεις κτιρίων ή στα πλαίσια παραθύρων, χωρίς ιδιαίτερες επιπρόσθετες κατασκευαστικές παρεμβάσεις. 

Το προϊόν προσφέρεται σε 4 ποιότητες ξύλου: α) ΚΕΔΡΟΣ β) ΙΡΟΚΟ γ) ΔΡΥΣ δ) ΟΡΕΓΚΟΝ (σε διατομές που περιγράφονται παρακάτω). Οι περσίδες έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία εμποτισμού και κατάλληλη βαφή για υψηλές αντοχές στις εξωτερικές συνθήκες καθώς επίσης και μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

Οι πλαϊνοί οδηγοί στήριξης και τα υπόλοιπα περιφερειακά εξαρτήματα του προϊόντος είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο ηλεκτροστατικής βαφής μονόχρωμο ή σε βαφή τύπου ξύλου (ανάλογα με το χρώμα της ξύλινης περσίδας).

pk1 pk3

Εξωτερικά πτερύγια αλουμινίου (σταθερές περσίδες μόνο με δυνατότητα περιστροφής)

Η ρυθμιζόμενη – προσανατολιζόμενη εξωτερική περσίδα ελλειψοειδούς μορφής (πτερύγιο) έχει σχεδιαστεί ώστε να εγγυάται ιδανικές συνθήκες σκίασης και φωτισμού σε κάθε περιβάλλον. Επιτρέπει το φιλτράρισμα του φωτός, σύμφωνα με τις ανάγκες μας και βοηθάει στο να επιτυγχάνουμε μία ιδανική και ευχάριστη εσωτερική θερμοκρασία σε κάθε ώρα της ημέρας.

ep6 ep7 ep9Ext.Shading pterygia 04


Εξοικονόμηση ενέργειας - Οι εξωτερικές περσίδες (πτερύγια) έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης / αντανάκλασης έως και 80% της ηλιακής ακτινοβολίας προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας από τη μείωση του κόστους κλιματισμού έως και 40%.

Χρήσεις - Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του είναι εύκολα προσαρμόσιμος σε όλα τα είδη κατασκευών (κτίρια γραφείων, βιομηχανικά κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, σχολεία, αθλητικά κέντρα, αεροδρόμια, οικίες κ.λπ.), όπου εμφανίζεται η ανάγκη για δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και εργασίας με τον έλεγχο φιλτραρίσματος του φωτός.Η ξύλινη περσίδα χρησιμοποιείται ευρέως σε προσόψεις κτιρίων ή οικιών, σε αίθρια, πέργκολες ή επικλινείς κατασκευές. Ο χειρισμός τους μπορεί να επιτευχθεί χειροκίνητα, ηλεκτροκίνητα (με διακόπτη ή τηλεχειριστήριο) ή πλήρως αυτοματοποιημένα, με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή για κεντρικό κτιριακό έλεγχο.

Ποιότητα / Αντοχή - Το ρυθμιζόμενο, ελλειψοειδούς μορφής, πτερύγιο είναι κατασκευασμένο από πυκνό κράμα αλουμινίου, βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή ή ανοδιωμένο. Οι πλαϊνοί οδηγοί στήριξης, τα πλαίσια και τα υπόλοιπα περιφερειακά εξαρτήματα είναι επίσης κατασκευασμένα από αλουμίνιο βαμμένο ή ανοδιωμένο. Το υψηλής αντοχής κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται, εγγυάται τη σταθερότητα και αντοχή του προϊόντος για οποιοδήποτε φάρδος περσίδας. Το ολοκληρωμένο σύστημα πτερυγίων έχει ελεγχθεί σε ανεμοπιέσεις έως και 130χλμ./ώρα.

Τοποθέτηση - Τα ελλειψοειδούς μορφής πτερύγια μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε οποιαδήποτε κατασκευή (σε προσόψεις κτιρίων, σε αίθρια, σε επικλινείς κατασκευές κ.λπ.) Επίσης, τα πτερύγια μπορούν να τοποθετηθούν σε σταθερή μορφή, προεπιλέγοντας τη γωνία τοποθέτησής τους. Η ποικιλία μεγεθών σε φάρδη (από 100mm έως και 800mm) μας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών και εφαρμογών. Η Αlloffice παρέχει τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση και την επισκευή όλων των ειδών από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλη την Ελλάδα.

Χειρισμός - Ο χειρισμός τους μπορεί να επιτευχθεί χειροκίνητα, ηλεκτροκίνητα (με διακόπτη ή τηλεχειριστήριο) και πλήρως αυτοματοποιημένα, με τη χρήση κεντρικού κτιριακού συστήματος ελέγχου.


Copyright © 2018 ALLHOME. All Rights Reserved powered by NICMEDIA